Bella Vista 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuellt program

Bella Vista huvudsida

Hyr hela huset en eller flera sommarveckor.

Bed and breakfast.

Yoga, massage,        må-bra-resor

Golf

Vin

Utflyktsmål

Cykling & vandring

Träna din spanska

Fotogalleri

Varför du ska komma till Casa Bella Vista

        

Casa Bella Vista är ett litet familjeägt Gästhus/Kursgård, som ligger  i en lugn stad som heter Coin. Det är endast 25 km till Malaga, Fuengirola, Marbella och andra kustorter vid  Costa del Sol. Runt Coin är det skiftande bergsmiljöer i en mycket vacker natur i södra Spaniens inland, men ändå nära kusten.

Här tar vi med glädje emot gäster som vill utforska vad Spanien har att bjuda i natur - och kulturväg. Omgivet av naturområden med vackra vandringsleder, cykelvägar och golfbanor, och med närheten till städer som Malaga, Ronda, Granada, Cordoba, Nerja, Cadíz, Sevilla, Gibraltar och Jerez, utgör Bella Vista en perfekt bas för att utforska Andalusien bortom kusten. Vi hjälper gärna till med tips om ”upplägg” för några fina semesterdagar. Vi ordnar också utflykter och guidade turer.

Till oss på Bella Vista kan man också komma för att delta i, eller arrangera en egen kurs. Här kan sällskap på 5-12 personer med gemensamma intressen komma för att under några dagar mötas, uppleva, utbyta tankar och berikas. Vi kan också ta emot större grupper. Men då får några inkvarteras i annat boende. Hör av dig om du har egna idéer kring aktiviteter.

Ni kan komma för några dagar eller för längre perioder. För att vila, utforska det södra Spanien eller bara njuta under lugna förhållanden i vacker miljö.

Varmt välkommen att höra av dig till oss! Och välkommen till Andalusien.

Anders och Lilian

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor:

anders1blomqvist@hotmail.com     lilianmarinoblomqvist@gmail.com

tel +34 634 360 389 (mobil i Spanien),

070-5982021 (Anders), 070-5737789 (Lilian)